Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

27 juni t/m 2 juli 2022
Programma

Dinsdag 26 oktober

Thema Data & Ondernemerschap

De dag start met een Data Dialoog Tafel over: Ondernemen met data. Wat kunnen ondernemers met data? Waar liggen de kansen en bedreigingen, maar ook wat kunnen we van elkaar leren?

Aansluitend volgt een workshop programma gekoppeld met een informatiemarkt. Live meet-up van het Data Delta network en presentatie van de volgende stap van het InnovatieKwartier in Den Bosch. Daarnaast worden de onderzoek resultaten gepresenteerd rond de digitale geletterdheid van het MKB en wordt op deze dag de MKB Data Science Top 50 Award uitgereikt.

Scroll naar beneden voor het volledige programma en klik op de button om je aan te melden voor dinsdag 26 oktober 2021

Programma dinsdag 26 oktober 2021

Opening Data Playground

Locatie Grasso/Grenco

Dataplayground: tussen het programma door zélf ontdekken wat er allemaal kan op het gebied van data. Van dinsdag t/m vrijdag is in Grasso/Grenco vrije toegang tot de dataplayground. Laat je verrassen door de toffe dingen die kunnen met data!

Lees verder

De dynamiek van dataplatforms

Spreker(s) Karin van Steensel
Locatie Grasso/Grenco

Dataplatforms kennen een eigen dynamiek, die we kunnen vergelijking met die van een olievlek: langzaamaan krijgen platforms invloed op steeds meer terreinen. Van thuis tot megabedrijf: hoe we dingen (kunnen) doen, geld (kunnen) verdienen en middelen (kunnen) inzetten verandert waar dataplatforms hun invloed doen gelden. 

Lees verder Volg via livestream

Side event: Data Driven Agrifood Future

Locatie Provinciehuis Den Bosch (deelname is gratis en voornamelijk online)

Voor iedereen in de agrofoodsector die meer wilt weten over de kansen van data in de voedselketen. Een conferentie over de (inter)nationale samenwerking die nodig is om op het gebied van datagedreven agrifood, gemeenschappelijke innovatiebarrières aan te pakken en toepassingen in de praktijk te versnellen. Lees snel verder.

Lees verder Volg via livestream

Founding Partners

Co-partners

Kennis Partners

Sponsoren