Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

25 t/m 30 oktober 2021
Programma

Dinsdag 28 juni

Thema Data skills

De dag begint met een plenair deel over hoe je “werk maakt van data” en hoe je het mkb bereikt rondom digitale geletterdheid.

Na de lunch zijn er diverse workshops over onder meer digitalisering voor de maakindustrie, de Hybride Leeromgeving Innovatie Kwartier Den Bosch en de Avans Digitale Werkplaats. Tegelijkertijd vinden in de plenaire zaal data talks plaats met grote namen als Microsoft, Jumbo en Capgemini.

Vanaf 15.30 uur wordt de top 3 van de MKB Data Science Top 50 bekendgemaakt, waarna de dag feestelijk wordt afgesloten met een borrel voor studenten, young professionals en databedrijven.

Je kunt het uitgebreide programma hieronder vinden. We kijken uit naar jouw aanmelding!

Expo

Naast het reguliere programma van de Data Week NL, zullen partners en sponsoren ook diverse exposities organiseren. De expo omvat activiteiten die jouw als dataprofessional of als inwoner van Den Bosch aan het denken zullen zetten over waarom data ertoe doet. 

Bekijk het programma van de expo -> 

Adresgegevens hoofdlocatie

Deze bijeenkomst vindt plaats aan de Paardskerkhofweg 15 te ’s-Hertogenbosch. De hoofdlocatie van Data Week NL in het Innovatie Kwartier Den Bosch. Dit is het voormalige Grasso-terrein. Bij de Data Week NL is rekening gehouden met toegankelijkheid. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving.

Je kunt parkeren op het parkeerterrein van het Congrescentrum 1931 aan de Oude Engelenseweg 1. Je wandelt dan in vijf minuten naar de locatie. Klik hier voor die wandeling. Bij aankomst bij Data Week NL ontvang je een uitrijkaart.

Programma dinsdag 26 oktober 2021

Opening Data Playground

Locatie Grasso/Grenco

Dataplayground: tussen het programma door zélf ontdekken wat er allemaal kan op het gebied van data. Van dinsdag t/m vrijdag is in Grasso/Grenco vrije toegang tot de dataplayground. Laat je verrassen door de toffe dingen die kunnen met data!

Lees verder

De dynamiek van dataplatforms

Spreker(s) Karin van Steensel
Locatie Grasso/Grenco

Dataplatforms kennen een eigen dynamiek, die we kunnen vergelijking met die van een olievlek: langzaamaan krijgen platforms invloed op steeds meer terreinen. Van thuis tot megabedrijf: hoe we dingen (kunnen) doen, geld (kunnen) verdienen en middelen (kunnen) inzetten verandert waar dataplatforms hun invloed doen gelden. 

Lees verder Volg via livestream

Side event: Data Driven Agrifood Future

Locatie Provinciehuis Den Bosch (deelname is gratis en voornamelijk online)

Voor iedereen in de agrofoodsector die meer wilt weten over de kansen van data in de voedselketen. Een conferentie over de (inter)nationale samenwerking die nodig is om op het gebied van datagedreven agrifood, gemeenschappelijke innovatiebarrières aan te pakken en toepassingen in de praktijk te versnellen. Lees snel verder.

Lees verder Volg via livestream

Platinum Sponsoren

Goud Sponsoren

Zilver Sponsoren

Brons Sponsoren

Founding Partners

Kennispartners