Data Delta: Voor alle Data en IT ondernemers en professionals

Vanaf 14:30 binnenloop en mogelijkheid tot bezoek Data Playground (locatie is aan de Paardskerkhofweg)

15.30 uur
Keynote Jim Stolze voor de echte techies gevolgd door een discussie.

17.00-18.00 uur
Eindelijk weer netwerken met de deelnemers van Platform Driven by Data 

Alle IT en data professionals nodigen wij als Data Delta, de Data en ICT Community van Den Bosch, uit voor een speciale keynote van Jim Stolze. 

Jim is de oprichter van Aigency, een platform waarmee hij Nederlandse startups op het gebied van artificial intelligence koppelt aan multinationals. In 2019 kwam zijn boek: Algoritmisering, wen er maar aan! uit, dat meteen in de management boek top 10 stond. Jim realiseerde hoe groot de impact van AI is en gaat worden. Hij nam daarom het initiatief voor De Nationale AI cursus, een gratis cursus voor alle Nederlanders over de werking en basisprincipes van AI, de toepassingen en de gevolgen. Op 4 september 2019 startte De Nationale AI cursus Junior. Verder kan je hem kennen van zijn columns in het FD, DWDD, RTL Z of TedX.

Speciaal voor jou komt hij spreken over de nieuwste technische ontwikkelingen en zal er ruimte zijn voor discussie. Na de keynote is er mogelijkheid tot netwerken wat we samen met het Platform Driven by Data doen. Driven by Data heeft die middag een eigen programma gericht op de ondernemers die nog een stap mogen maken in data en digitalisering.