Platform Driven by Data: Voor ondernemers en managers die een slag willen maken in data en digitalisering

Programma Driven by Data

Wat kan Data voor mijn onderneming betekenen? Op de Ondernemersdag word je hierover geïnformeerd, geïnspireerd maar krijg je ook echt praktische eerste stappen aangereikt waar jij direct mee verder kan. Na de plenaire sessie kan je deelnemen aan één van de vier workshops die speciaal zijn gericht op de meest voorkomende thema’s waar ondernemers tegenaanlopen volgens de kennis en ervaring van het Platform Driven by Data en haar partners.  Na de workshops nodigen we je van harte uit om data te ontdekken op de Data Playground elkaar te ontmoeten en te netwerken met experts uit de data en ICT branche terwijl u geniet van een drankje en een borrelhapje.

13.00 uur
Inloop 

14.00 uur
Opening door Elma Mieras (voorzitter Platform Driven by Data en Directeur Coöperatieve Rabobank)

14.10 uur
Keynote spreker Jim Stolze: Vertelt over digitalisering en de impact daarvan op businessmodellen, organisaties en de maatschappij.

15.00 uur
Keynote JADS MKB Datalab: Wat is Data Science?

15.30 uur – keuze uit 4 workshops

1.    Bouw je eigen dashboard en maak je data visueel met de Digitale Werkplaats van Avans. Tijdens deze workshop ga je samen met studenten daadwerkelijk aan de slag met de data die je op dit moment hebt. Let op: er is beperkt plek in deze workshop en het is van belang dat je je laptop mee neemt met minstens één data set (bijvoorbeeld een groot excel bestand)

2.    Hoe “volwassen” is jouw data en hoe identificeer je kansen op gebied van data science? door JADS MKB Datalab. Let op: er is beperkt plek in deze workshop en het is van belang dat je je laptop.

3.    Hoe kan automatisering jouw bedrijf veel tijd en kosten besparen? Workshop door de expertbedrijf partners van Platform Driven by Data

4.    Hoe ben ik online vindbaar als bedrijf en hoe kan ook ik online gaan verkopen? Workshop door de expertbedrijf partners van Platform Driven by Data

17.00 uur
Borrel samen met Data Delta (Den Bosch Data Community)  

Meld je aan via deze aanmeldlink en vul in dat je uitgenodigd bent via Platform Driven by Data    

Kijk mee via onze livestream

Platform Driven by Data

13.00 - 18.00
Volg via Youtube