Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

27 juni t/m 2 juli 2022
Programma

Donderdag 28 oktober

Thema Data & Samenwerking

Let op: locatie Grasso/Grenco, Paardskerkhofweg in ‘s-Hertogenbosch.

De dag start is weer in de vorm van een Data Dialoog Tafel, die dit keer gaat over rol van data bij innovatie op regionale vraagstukken.

Het dagprogramma is in de vorm van een Data & Innovatie Expo voor overheidsprofessionals, ondernemers en onderwijspartners. Presentatie van inter-stedelijke samenwerking, projectpresentatie van studenten en voorbeelden van praktische toepassingen in de leefomgeving maken deze dag heel toegankelijk. Met o.a. een presentatie over “Slimme stad zo doe je dat”.

Scroll naar beneden voor het volledige programma
of klik op de button om je aan te melden voor donderdag 28 oktober 2021

Dataplayground: tussen het programma door zélf ontdekken wat er allemaal kan op het gebied van data!

De hele week is in Grasso/Grenco vrije toegang tot de dataplayground! Laat je verrassen door de toffe dingen die kunnen met data.

De partners provincie Noord-Brabant, DataDelta, Avans, WijDoenDingen, Digitale Werkplaats Noordoost-Brabant, Spark Makers Zone en het Iot Stadslab laten zien wat er allemaal kan op het gebied van data. Nieuwe, innovatieve ontwikkelingen met ruimte voor een gesprek over data!

Deze activiteit is vrij toegankelijk voor bezoekers van het evenement.

Programma donderdag 28 oktober 2021

Van interbestuurlijke datastrategie naar de praktijk

Locatie Grasso, Paardskerkhofweg, Den Bosch

Wat is datagedreven werken en hoe pakken gemeenten dit aan? Al jaren zijn verschillende gemeenten (individueel) aan het experimenteren. Steeds meer gemeenten leggen hun visie op datagedreven werken vast in een datastrategie. Waaruit bestaan deze strategieën en hoe ambitieus zijn de geformuleerde visies en doelen?

Lees verder Volg via livestream
Sport & Data
Data Impact Confessions

Side event: The Data Impact Confessions

Alumni of JADS Professional Education and anyone who is interested in the impact of Data Science come together during the Data Impact Confessions. Learn about the results JADS alumni achieved and witness the award ceremony for the Professional Education Impact Awards, related to personal, business and society impact with Data Science. Read more and register!

Lees verder
Dataweek school

Side event: Data Week School

Data Science is hip en niet meer weg te denken uit ons leven. Ben jij de data scientist van de toekomst? Tijdens de JADS Dataweek School maken kids van 9 tot 12 jaar op een toegankelijke manier kennis met de wonderbaarlijke mogelijkheden van data science.  The wonderful world of data scienceDe mogelijkheden van data science zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan het meten van je gezondheid, het oplossen van verkeersfiles, het beter laten groeien van planten, of zelfs het opsporen van boeven: het kan allemaal! Tijdens de JADS Dataweek School 2021 maak je kennis met de mogelijkheden van data science. Aanmelden

Lees verder

Founding Partners

Co-partners

Kennis Partners

Sponsoren