Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

25 t/m 30 oktober 2021
Programma

Maandag 27 juni

Thema De Opening

Let op, deze dag is alleen op uitnodiging, genodigden hebben een inschrijflink ontvangen.

Data Week NL 2022 start met een netwerklunch om 13.00 uur voor sponsors, partners en andere genodigden. De officiële opening begint om 14.00 uur. Onder leiding van dagvoorzitster Simone van Trier gaan prominente gasten: staatssecretaris Koninkrijksrelaties en Digitalisering, Alexandra van Huffelen, gedeputeerde van onder meer data-economie Martijn van Gruijthuisen van de Provincie Noord-Brabant en burgemeester Jack Mikkers van ’s-Hertogenbosch met elkaar in gesprek over de uitdagingen en kansen met betrekking tot data.

Ook andere data experts schuiven aan. Zoals Frank Tierolff, voorzitter raad van bestuur van het Kadaster en Ron Tolido, Executive Vice President, CTO and Chief Innovation Officer van Capgemini. En dat alles verpakt met een data-driven muzikale omlijsting. Het programma eindigt met een informele netwerkborrel rond de klok van 17.00 uur.

Adresgegevens hoofdlocatie

Deze bijeenkomst vindt plaats aan de Paardskerkhofweg 15 te ’s-Hertogenbosch. De hoofdlocatie van Data Week NL in het Innovatie Kwartier Den Bosch. Dit is het voormalige Grasso-terrein. Bij de Data Week NL is rekening gehouden met toegankelijkheid. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving.

Je kunt parkeren op het parkeerterrein van het Congrescentrum 1931 aan de Oude Engelenseweg 1. Je wandelt dan in vijf minuten naar de locatie. Klik hier voor die wandeling. Bij aankomst bij Data Week NL ontvang je een uitrijkaart.

Selectie sprekers maandag 25 oktober

Prinses Laurentien
Bas van Werven en Emile Aarts

Platinum Sponsoren

Goud Sponsoren

Zilver Sponsoren

Brons Sponsoren

Founding Partners

Kennispartners