Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

25 t/m 30 oktober 2021
Programma

Maandag 25 Oktober

Thema Data & Actualiteit / Inclusie

De Data Week NL start met een netwerk lunch voor sponsors, partners, genodigden en stakeholders. Gevolgd door het Nationaal Data Debat en de opening van Data Week NL.

Het Nationaal Data Debat gaat over de maatschappelijke opgaven en kansen, die zijn ontstaan vanuit de recentelijke versnelling op data & digitalisering. We voeren een debat over hoe we moeten omgaan met data. Over het tegengaan van een tweedeling in de samenleving. En over de stimulans voor innovatie en het benutten van de toekomst kansen voor jongeren.
Sprekers/forum namens het Europarlement, landelijke overheid, Nederlandse bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Inclusief een forum waar jongeren een belangrijke plaats in zullen nemen.

De dag sluit af met de eerste Data Dialoog Tafel over digitale vaardigheden / inclusie. Samen innoveren voor de toekomst met een toekomstbestendige aanpak. Rekening houdend met ethische grenzen, eigenaarschap, regelgeving, rolverdeling, verantwoordelijkheden en het omgaan met desinformatie.

Bekijk hier binnenkort de gedetailleerde programmering van de Data Week NL.

Founding Partners

Co-partners

Kennis Partners

Sponsoren