Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

25 t/m 30 oktober 2021
Programma

Woensdag 29 juni

Thema Data in de slimme stad

De dag begint met een kop koffie en een broodje om daarna in de City Deal “Een Slimme Stad, Zo Doe Je Dat!” te duiken. Daarna gaan diverse sprekers in op duurzaamheid en biodiversiteit. Hoe kan een Digital Twin daarbij helpen? Maak ook zelf een Digital Twin op de expo. De middag staat in het teken van mobiliteit en de energietransitie. De dag sluiten we af met een keynote over datacenters en onze Europese cloud.

Je kunt het uitgebreide programma hieronder vinden. We kijken uit naar jouw aanmelding!

Adresgegevens hoofdlocatie

Deze bijeenkomst vindt plaats aan de Paardskerkhofweg 15 te ’s-Hertogenbosch. De hoofdlocatie van Data Week NL in het Innovatie Kwartier Den Bosch. Dit is het voormalige Grasso-terrein. Bij de Data Week NL is rekening gehouden met toegankelijkheid. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving.

Je kunt parkeren op het parkeerterrein van het Congrescentrum 1931 aan de Oude Engelenseweg 1. Je wandelt dan in vijf minuten naar de locatie. Klik hier voor die wandeling. Bij aankomst bij Data Week NL ontvang je een uitrijkaart.

Expo

Naast het reguliere programma van de Data Week NL, zullen partners en sponsoren ook diverse exposities organiseren. De expo omvat activiteiten die jouw als dataprofessional of als inwoner van Den Bosch aan het denken zullen zetten over waarom data ertoe doet. 

Bekijk het programma van de expo -> 

Programma woensdag 27 oktober 2021

Interactive Future Lab

Locatie Provinciehuis Noord-Brabant

Er vindt een Interactive Future Lab plaats. Gespreksleider: Elisabeth van der Steenhoven, Tech Tegen Corona Tafelgasten:  Itay Garmy Felix van den Horst Luc Baardman Theodoor van der Klaauw

Lees verder Volg via livestream
ICAI Day

Platinum Sponsoren

Goud Sponsoren

Zilver Sponsoren

Brons Sponsoren

Founding Partners

Kennispartners