Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

27 juni t/m 2 juli 2022
Programma

Woensdag 27 oktober

Thema Data & Innovatie

De dag start met de lancering van de ICT en Data Science studie van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. Daarna volgt er een Data Dialoog Tafel over de rol van data bij innovatie op nationale vraagstukken. De tafelgasten zijn werkzaam als ondernemer, in het bedrijfsleven en bij de overheid en zijn elke dag met het belang van data bezig. Samen gaan ze in gesprek over de kansen die er zijn om data verantwoord te gebruiken om innovatie verder te versnellen.

Het dagprogramma wordt ingevuld als de Data & Innovatie Arena. We faciliteren hierin matching tussen ondernemers en (nationale) overheid op maatschappelijke vraagstukken en organiseren discussie over data gedreven besluitvorming in kader van innovatie. Na een netwerklunch gaan we verder met een interactief Future Lab wat laat zien hoe jongeren tegen de ontwikkeling van data & digitalisering aan kijken. Tevens zal samen met landelijke partners een seminar over de grenzen van en governance rond data worden gehouden. De dag wordt afgesloten met een netwerk borrel.

Scroll naar beneden voor het volledige programma en klik op de button om je aan te melden voor woensdag 27 oktober 2021

 

De partners provincie Noord-Brabant, DataDelta, Avans, WijDoenDingen, Digitale Werkplaats Noordoost-Brabant, Spark Makers Zone en het Iot Stadslab laten zien wat er allemaal kan op het gebied van data. Nieuwe, innovatieve ontwikkelingen met ruimte voor een gesprek over data!

Deze activiteit is vrij toegankelijk voor bezoekers van het evenement.

Programma woensdag 27 oktober 2021

Interactive Future Lab

Locatie Provinciehuis Noord-Brabant

Er vindt een Interactive Future Lab plaats. Gespreksleider: Elisabeth van der Steenhoven, Tech Tegen Corona Tafelgasten:  Itay Garmy Felix van den Horst Luc Baardman Theodoor van der Klaauw

Lees verder Volg via livestream
ICAI Day

Founding Partners

Co-partners

Kennis Partners

Sponsoren