Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar info@dataweeknl.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Beleef data

Zaterdag 2 juli

Thema Data Zaterdag voor het hele gezin!

’s-Hertogenbosch is de stad van beleven en ervaren. Zo ook met data. Daarom nodigen we je op zaterdag 2 juli a.s. graag uit! Op verschillende plekken in de stad maak je op die dag kennis met data. Je ziet wat data doet in je dagelijks leven maar je kan zelf ook doen en ervaren!

Kom op Data Zaterdag langs bij SPARK Makers Zone en ontdek wat je kunt maken met 3D printers, wat een robot kan doen en volg gratis workshops of laat je naam graveren in sleutelhanger die je meekrijgt. 

En er is nog veel meer. Jij komt toch ook? De toegang is gratis.

Kom met de fiets naar de locaties van Data Zaterdag:

 

Programma zaterdag 2 juli 2022

Data Zaterdag in het Innovatie Kwartier

Locatie Paardskerkhofweg (voormalig Grasso-terrein)

Wil je zien maar vooral doen? Kom dan naar het Innovatie Kwartier. Daar is van 10.00 tot 16.00 uur te veel te beleven als het gaat om data. Deze Data Zaterdag is een leuke en leerzame dag voor het hele gezin.

Lees verder

JADS Kindercollege (ook voor ouders)

Spreker(s) Eric Postma, Max Louwerse
Locatie Paardskerkhofweg (voormalig Grasso-terrein)

Mens of machine? Professor Eric Postma en professor Max Louwerse geven een college, speciaal voor onze jonge gasten. Een kindercollege over hoe wij als mensen om moeten gaan met onder andere robots, kunstmatige intelligentie en andere digitale toepassingen.

Lees verder

De dag van het Nieuwe Sporten

Locatie terrein van de hockey club ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch presenteert: “De dag van de nieuwe sporten.” Bekijk, beleef en ervaar gratis ‘s werelds nieuwste sporten op zaterdag 2 juli 2022 op het terrein van HC ’s-Hertogenbosch en duurt van 11.00 tot 18.00 uur. Het is gratis toegankelijk voor iedereen!

Lees verder

Data Maakmiddag in het Digitaal Atelier

Spreker(s) Diverse workshopdocenten
Locatie Huis73, Hinthamerstraat 72-74 in ‘s-Hertogenbosch

Kom proeven aan data! Of, eigenlijk: proefjes doen en erachter komen wat data precies is! Je haalt een strippenkaart met daarop verschillende activiteiten en opdrachten in en om het Digitaal Atelier. Kom maken, onderzoeken en uitvinden en verdien als je kaart vol is een lekker cookie!

Lees verder

Workshop datawijsheid

Spreker(s) Digital Power Datahub, Marieke Schulte
Locatie Paardskerkhofweg (voormalig Grasso-terrein)

In deze workshop ga je aan de slag met data in je dagelijks leven. Inzicht in de data zodra je er meer grip op krijgt. Maar hoe doe je dat? De workshop is voor iedereen!

Lees verder

Presentatie en jurering Data hackathon The Healthy Brabantine City – 5th edition

Spreker(s) Hackathon Masters
Locatie Data Week NL hoofdlocatie

The 5th edition of the data hackathon The Healthy Brabantine City, organized by Hackathon Masters in collaboration with Data Week NL and JADS, will take place on July 1 & 2, 2022. Student teams from HBO and WO education, professionals and residents work for two days on (data-driven) solutions. An independent jury and the public then evaluate the solutions. The issues relate to water, health and the living environment. The main language is English.

Lees verder

Gezellige borrel voor iedereen

Spreker(s) Hackathon Masters
Locatie Data Week NL hoofdlocatie

Platinum Sponsoren

Goud Sponsoren

Zilver Sponsoren

Brons Sponsoren

Founding Partners

Kennispartners